Hvad koster det at sende en pakke?

Prisen på en pakker er noget, man aldrig helt kan regne med. Det skifter hele tiden, og det afhænger af, hvordan du sender pakken. I denne artikel finder du nemme svar på, hvor billigt det er at sende en pakke. Du kan også se et overblik over de forskellige muligheder du har for at sende din pakke.

Den billigste måde at sende med pakke på – prisliste

Hvis du skal sende en pakke har du følgende muligheder. Prisen afhænger af vægten.

 • Coolrunner: Lige nu er coolrunner.dk den billigste måde at sende pakker på i Danmark – og det er supernemt. Du skal ikke engang printe et mærkat på din pakke, bare skrive en simpel kode. Priser fra 33 kr for mindre pakker.
 • Pakke.dkpakke.dk kan du indtaste postnummer, vægt og mål på din pakke. Herefter kan du se, hvad en pakke koster at sende.
 • GLS lader dig beregne en pris og finde den nærmeste pakkeshop, hvor du kan aflevere din pakke og få en label at sætte på.
 • Postnord, altså det gamle PostDanmark (synd at de skiftede navn!), kan du på pakkepriser – liste se, hvad det koster at sende en pakke
 • Mangler der et pakkefirma? Skriv en kommentar herunder

Brev eller pakke – hvad er forskellen

Det er lidt forskelligt fra firma til firma, hvad forskellen er, men en hovedregel er, at det kan komme i postkassen.

Nogen af firmaerne ovenfor har slet ikke brevforsendelser. Det kan være en del billigere at sende en mindre ting som et brev. Det kræver, at det kan komme i postkassen.

Hvad koster en ting – kort og kontant

Det koster lige nu i Danmark 2017 mellem 30-50 kroner at sende en pakke under et kilo. Prisen løber op til 100 kroner og lidt derover, hvis der kommer mere vægt. Det koster endnu mere, hvis pakken er større, vejer meget eller skal forsikres.

Del med andre

2 Comments

 1. Er det ikke lidt misvisende, at sammenligne fragtfirmaer på pris alene?

  Jeg mener, hvis jeg sender med PostNord, så kender de fleste godt niveauet på deres kundeservice – eller mangel på samme. Og det kan være enormt frustrerende, hvis en pakke er blevet væk eller beskadiget under transport.

  Men når jeg sender med https://www.pakke.dk, så er der rent faktisk en der tager telefonen, og som ved noget om mine pakker.

  Hvis ikke den slags er med i sammenligningen, så er det vel lidt ligesom at sammenligne biler – nogle er billigere end andre, og nogle koster det samme, men er væsensforskellige. En sportsvogn og en lastbil er også begge to køretøjer, men trods en rimelig ens pris er de to jo ikke sammenlignelige.

  • For at bruge din analogi sammenligner listen ikke lastbiler med sportsvogne, men to forskellige sportsvogne – lad os sige en cabriolet og en lukket bil. Ydelsen er den samme (man får fragtet sin vare), men der er variationer. Derfor giver en sammenligning god mening. De to sportsvogne kan man også godt sammenligne – men det er da vigtigt at nævne forskellen på de to biler – eller de to firmaer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *