Køb hash online – byer & steder i 2021

Hvis du leder efter et sted at købe hash nær dig, så har du formentlig prøvet at finde hash og marijuana online eller ved en pusher. 

Her på siden finder du aktuelle steder, hvor du kan finde hash på Nørrebro (Kbh), Christiania, Odense og Århus. Det kan også være du vil gøre en hurtig hashhandel eller leder efter en hashklub i Aalborg, Randers, Esbjerg, Roskilde eller på Bornholm. Det kan endda være du vil købe det online og få det bragt ud. Du får også svaret på, om man bliver dum af at ryge hash (hurtigt tip: Det gør man!), og om det er ulovligt.

NYT! Danmarks Dummeste Hashryger 2023

Du har googlet efter hash. Har du overvejet at deltage i konkurrencen Danmarks Dummeste Hashryger 2023?

Hash – ulovligt og farligt?

Når du leder efter hash for at ryge det, er det formentlig fordi du godt kan lide fornemmelsen, når du ryger. Men vidste du, at der er en fornemmelse, der er endnu bedre? Nemlig at forstå meningen med livet.

Med hash vil du opleve en kortvarig behagelig fornemmelse, og dine sanser påvirkes. Det er fordi, at du på en måde er blevet forgiftet, og dine nerver er blevet påvirket. Det er ligesom effekten af andre euforiserende stoffer, som hvis du ryger cigaretter eller drikker alkohol. Hash er bare værre.

Her er nogen af de typiske spørgsmål omkring hashrygning:

 1. Finder man meningen med livet når man ryger hash?
  Nej.
  Hvis du søger efter meningen med livet finder du den ikke ved at ryge hash. Du bliver dummere at det, ikke mere vis.
 2. Bliver man kreativ af at ryge?
  Nej.
  Du bliver ikke mere kreativ eller kommere “tættere på dig selv” ved at ryge hash.
 3. Er det ulovligt at ryge hash?
  Ja.
  Det er ulovligt at ryge hash, ulovligt at købe og sælge det, og også ulovligt bare at have det på sig. Hashovertrædelser kan give fængselsstraf. Læs hvorfor
 4. Bliver man dum af at ryge hash?
  Ja.
  Du mister gradvist flere og flere af dine hjerneceller, når du ryger hash. Det er nedbrydende for din hjerne, da hash er et euforiserende stof, der påvirker dit nervesystem. Derfor kan man men videnskabelig sikkerhed sige, at du bliver dum af at ryge hash.
 5. Gør hash verden til et bedre sted?
  Nej, tværtimod.
  Udover at du ødelægger dig selv og at det er ulovligt, så støtter du en industri med kriminalitet og prostitution, og er med til at holde den i live, når du køber/ryger hash. Det leder til andre typer af kriminalitet.

Hash ødelægger din hjerne. Du bliver dummere af at ryge det.
– Videnskabelig forskning.

Hvad er hash?

Hash er et euforiserende stof, der udvindes af en plante, der hedder Cannabis.

Hash Marijuana
Sådan ser tørret Cannabis plante ud, hvilket også kaldes “marijuana”. Hash udvindes ved at presse planten til en tæt masse. Hash kaldes også “tjald, en “joint” eller “ryge en fed”. Man bliver dum at ryge hash.

Bliver man dum af at ryge hash?

Ja,

Hvorfor?

Fordi hjernen gradvist nedbrydes.

Hash er usundt for dig. Det er desuden ulovligt, og det fås heldigvis ikke som lægemiddel i Danmark. Det er derfor selvfølgelig også ulovligt at offentliggøre de steder i landet, hvor du kan købe hash – kontant eller på anden vis.

Hvis du ser et sted på nettet, der forklarer hvor du kan købe hash, bør du melde det til politiet.

Hvis du kender nogen, der ryger, køber eller sælger hash, bør du også anmelde det.

Hvor køber man hash – helt kort

Det er muligt at købe hash i Kbh, Aarhus, Odense, Aalborg og mange andre byer. Det kan ikke anbefales at gøre det. Det er ulovligt både at sælge, købe og ryge hash, og det ødelægger din krop.

Gode links

Relaterede artikler

Del med andre

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *