De 5 bedste apps til forældrekontrol: Sådan sikrer du dit barn på nettet

Flere og flere forældre gnubber sig i hovedet over, hvordan de skal sørge for, at deres barn forholder sig sikkert på internettet.

Derfor har vi givet dig en hjælpende hånd, der er brug for, så man med ro i sindet kan finde apps til forældrekontrol.

apps til forældrekontrol

Tips til at værne om dit barn på internettet

Hvis man nogensinde har fået fortalt af den ældre generation, at det er lettere at være forældre i dag, så tager man grueligt fejl. Selvom telefoner gør, at det er nemt at komme i kontakt med sine børn, stiller det også forældre i et dilemma, for hvordan skal man administrere sine børn brug af telefoner og skærme?

Her er nogle gode tips:

  • Man kan tale med sit barn om, hvordan man færdes online
  • Være et forbillede for dit barn ved at være påpasselig, når du er på nettet
  • Lær dit barns onlinevenner at kende
  • Hold styr på dit barns skærmtid
  • Sørg for dit barn ikke deler private oplysninger online

Imens nogle er klar til at lade deres børn få frit slag på det virale internethav, så er der selvfølgelig også løsninger til at have en forældrekontrol over, hvad sit barn foretager sig på internettet ved hjælp af apps til forældrekontrol som mSpy eller lignende..

Det er vigtigt at give sin børn plads til at udfolde og udvikle sig, så man bliver nødt til at have in mente, hvordan og hvornår man griber ind. Man har ikke lyst til at opdage, at ens barn søger på ”kan mine forældre se, hvad jeg søger på?”.

De fem bedste bud på apps til forældrekontrol

Der er en jungle af apps, som påstår, de har løsninger til, hvordan man kan følge sit barns ageren på internettet, derfor har vi kogt det ned til de fem bedste, hvor særligt de første to scorer højt.

mSpy

mSpy er blandt de førende, når det kommer til apps, der hjælper forældre med at holde styr på, hvordan ens børn opfører sig på internettet. Appens intuitive opbygning giver fuldt indblik i beskeder på sociale medier, mens man også kan bruge appens indbyggede GPS tracker til børn.

mSpy har derudover også en indbygget keyboardlogger, der gør, at du kan se historikken af, hvad de har indtastet på telefonen. Den er et af de skarpeste bud.

Eyezy

Denne app giver mSpy kamp til stregen. Du får som forældre ro i maven ved at have denne førende app til forældre kontrol på Android installeret, da du får fuldstændigt indblik i, hvad de foretager sig.

Famisafe

Famiesafe er også et udmærket bud til dig, der ikke har brug for den fulde kontrol, men stadig har lyst til at være på den sikre side.

Mamabear

Appen med det oplagte navn til forældrekontrol gør sig også okay i forhold til meget andet på markedet. Den giver dig igen ikke det totale indblik i dit barns liv, som man som forældre ofte behøver.

FamilyTime

FamilyTime slår sig ikke i så høj grad op på barnets ageren på internettet, men er en fin hjælp til sengetider og lektietid, når man som forældre ikke kan være øjnene over skulderen hele tiden.

Ro i maven

Det er selvfølgelig altid et ømtåleligt emne, når det kommer til at holde øje med sine egne børn, og hvor grænsen går, men med disse apps til forældrekontrol kan man slå koldt vand i blodet og sikre sig, at sine børn ikke kommer helt galt afsted på det store internet.

Denne artikel er en sponsoreret artikel, som er skrevet efter Danmarkmedmere.dk‘s høje standard for kvalitet og privatlivspolitik.

Del med andre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *