Vejrudsigt for Viborg – aktuel 5 dages vejrudsigt

Opdateret 5 dages vejrudsigt for Viborg med forventet temperatur, nedbør og skydække.

Vejret i Viborg – 5 dages vejrudsigt

Om den detaljerede vejrudsigt for Viborg og omegn

Her på siden kan du se hvad vejret er lige nu for Viborg kommune og omegn. Det vil sige, at vejrudsigten også gælder Overlund, Asmild, Tapdrup, Bruunshåb, Vinkel og Hald ege, og byerne vest for Viborg som Jegstrup, Finderup, Romlund, Dollerup, Ravnstrup og Fusager.

Vejret vises som temperatur i grader og vejret de næste dage er vist for hver dag med forventet temperatur og nedbørsmængde. Vejret kommer fra OpenWeatherMap.

Viborg kommune kort
Kort over Viborg Kommune. Kilde: Google maps

Mere om Viborg

I Viborg finder du blandt andet seværdigheder som Skovgaard Museum, Brunshaab Gamle Papfabrik, Viborg Miniby, Viborg Katedral og Søndermarkskirken. Der bor 35.000 mennesker i Viborg, og den nuværende borgmester er Torsten Nielsen (2018). Byen ligger 51 meter over havoverfladen på 56°27′12″N 09°24′07″E.

Hvordan laver man en vejrudsigt?

En vejrudsigt er typisk lavet udfra satelitbilleder og ved at analysere vejrsituationen lige nu og bevægelserne af skyformationerne. Ved at kende varmfronterne og koldfronternes bevægelser, samt steder med højtryk og lavtryk kan man også med en vis sandsynlighed forudsige, hvordan vindene og temperaturerne kommer til at forme sig.

Vejret i andre byer

Lige nu kan du se vejret bl.a. for København, AarhusAalborg, Odense, Esbjerg og Randers her på siden.

Se også Hvad er de 20 største danske byer?

Relaterede artikler

Del med andre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *