Vejrudsigten for Næstved

Se en frisk vejrudsigt for Næstved med forventet temperatur, nedbør og skydække. Du kan både se vejret lige nu, og en række dage frem i tiden.

Vejret i Næstved – nu og 5 dage frem

Om den detaljerede vejrudsigt for Næstved og omegn

Her på siden kan du se hvad vejret er lige nu for Næstved og omegn. Det gælder også Gavnø, Holsted, Vejlø, Fodby, Skaverup, Mogenstrup og Vester Egesborg.

Ligesom på TV2 vejret og DMI er vejret lige nu er vist som temperatur i grader og vejret de næste dage vist per dag med forventet temperatur og nedbørsmængde.

Vejret kommer fra OpenWeatherMap.

Hvad består en vejrudsigt af?

En vejrudsigt er en analyse af de nuværende meteorologiske forhold, hvor eksperter kigger på vindforhold, lavtryk og højtryk. Ved at kigge på skyformationer og satelitbilleder får man en idé om, hvordan temperatur og nedbør kan komme til at udvikle sig, uden at det dog er en sikker profeti.

Du kan derfor også lave din egen vejrudsigt, hvis du bare har et barometer. Så er der nemlig visse sandsynligheder for, hvordan vejret vil udvikle sig.

Det er en prognose, som ikke altid holder stik, fordi man ikke på en matematisk formal kan beregne, hvordan vejret vil udvikle sig.

Med Guds Ånd er det som med vinden. Man kan ikke se vinden, man ved ikke hvorfra den kommer, og hvor den går hen, men man kan mærke, hvad den gør.

-Jesus, i Biblen, (frit efter Johannesevangeliet)

Vejrudsigter for andre store byer i Danmark

Lige nu kan du se vejret bl.a. for København, AarhusAalborg, Odense, Esbjerg og Randers her på siden.

Se også Hvad er de 20 største danske byer?

Del med andre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *