Hvem vil være millionær? Sådan deltager du

Der er nok ikke mange, der ville takke nej til at være med i “Hvem vil være millionær?”.

Her kan du læse, hvordan du kan deltage i showet, og hvordan casting foregår.

Opdatering: Det er ikke lige nu muligt at deltage i programmet.

Som publikum eller deltager i “Hvem vil være millionær?” får du muligheden for at være med i et af Danmarks mest populære TV shows … og måske endda vinde millionen. Programmet er blevet sendt siden 1999. Hans Pilgaard fejrede i oktober 2016 sit 1o års jubilæum som vært.

Hvem vil være millionær?
“Hvem vil være millionær?” er navnet på et af TV2s mest populære TV shows.

I spillet skal man som “multiple choice” besvare en række på 15 quizspørgsmål. Undervejs har man 3 livlinjer:

  • 50:50 – man fjerner to forkerte svarmuligheder, så der kun er to tilbage at vælge imellem.
  • Ring til en ven – man kan ringe til en ven og sammen – på 30 sekunder – finde frem til svaret
  • Spørg publikum – man spørger ud til publikum, der via en fjernbetjening kan stemme på svarene. Så kan man som deltager vælge mellem statistikken udfra dette.

Hvordan deltager man i “Hvem vil være millionær”?

Der findes en side, hvor tv2 søger deltagere til alle deres programmer. Hvis “Hvem vil være millionær?” søger publikum eller deltagere, fremgår casting på denne side

Siden ovenfor er altså ikke bare for “Hvem vil være millionær?”, men for andre programmer på TV2 som “3xbeliggenhed”, “En have i gave”, “Vild med dans”, “Hund søger hjem”, “Natholdet” eller “Hotelkampen” – og mange andre.

De samme opslag kan også ses på tekstTV side 360.

Skal man betale skat af gevinsten?

Ja, man skal betale skat af sin gevinst på “Hvem vil være millionær?”. Den korrekte titel burde derfor egentlig nok være: “Hvem vil være halv-millionær?”.

Beløbet man eventuelt vinder skal opgives som almindelig privatindkomst til skattevæsenet. Det skal man selv sørge for.

Hvordan deltager man – helt kort

Hvis der er ledige pladser som deltager eller publikum slås det op på denne side. Der er ofte fyldt op og ikke åbent for tilmelding.

Gode links

Om “Hvem vil være millionær?” showet

“TV-showet Hvem vil være millionær” er en globalt anerkendt quiz, der blev skabt af britiske producenter og først sendt i 1998. Programmet er siden blevet tilpasset og sendt i mere end 160 lande og er blevet en af de mest populære quizshows i verden. I Danmark blev programmet første gang sendt på TV2 i 1999 og har sidenhen været en fast del af dansk tv-underholdning.

Hvem vil være millionær er en quiz, hvor deltagerne har mulighed for at vinde op til en million kroner ved at besvare 15 spørgsmål korrekt. Hvert spørgsmål har fire svarmuligheder, hvoraf kun en er korrekt. Hvis deltageren ikke er sikker på svaret, kan de bruge forskellige hjælpemidler som at ringe til en ven, 50/50 eller spørge publikum om hjælp. Disse hjælpemidler kan kun bruges én gang under spillet.

En af grundene til, at Hvem vil være millionær har været så populært gennem årene, er det intense spændingsniveau, som programmet bygger op. Når deltagerne kommer tættere og tættere på den store præmie, stiger spændingen blandt både deltagerne og seerne. Programmet har også været kendt for at inkludere nogle ekstraordinære øjeblikke, hvor deltagerne får brug for al deres viden og held for at besvare spørgsmålene korrekt.

Den ikoniske vært

Programmet er også kendt for sin ikoniske vært, som i den britiske udgave var Chris Tarrant og i den danske udgave først var Peter Kær og sidenhen var Pelle Hvenegaard. Værten er en vigtig del af programmet og spiller en afgørende rolle i at opretholde spændingen og interaktionen med deltagerne.

Hvem vil være millionær er ikke kun underholdende, men det er også et program, som kan give deltagerne og seerne en stor viden om en bred vifte af emner. Det har været kendt for at udfordre deltagerne på deres viden inden for alt fra historie og kultur til videnskab og sport.

En fast del af dansk TV

Alt i alt har Hvem vil være millionær været en fast del af dansk tv-underholdning i over to årtier. Programmet fortsætter med at tiltrække seere og deltagerne med sin intense spænding og krav til viden og held. Det er en quiz, der får seere og deltagere til at føle, at de kan vinde en stor gevinst og samtidig blive udfordret på deres viden og tænkeevne.

Del med andre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *