Etik & Tro

Hvad sker der, når man dør?

mening nat lys stjerner søge

mening nat lys stjerner søge

Een ting i livet er sikkert: Vi skal alle herfra på et tidspunkt.  Det store spørgsmål er “Hvad sker der når vi dør”? Her får du svaret.

Hvad sker der, når vi dør?

Biblen siger, at vi kommer til at møde Gud, når vi dør.

Det er givet til alle mennesker at leve een gang, og så kommer dommen. – Biblen (Hebr. 9:27)

Det betyder, at vi skal dømmes af Gud, når vi dør. Synes du selv, at du er et godt mennesker, og at Gud nok “lader dig komme ind”? For sådan er Gud ikke. Han er en retfærdig dommer, som ikke ser mellem fingre med forbrydelser. I en retssal betyder det ikke noget, om du fortryder eller også har været sød ved siden af det du gjorde. Dommeren ser kun på, hvad du har gjort. Og hvad med dig selv? Har du nogensinde løjet, stjålet noget, hadet et andet menneske eller tager Guds navn i vanære?

Med mindre du er perfekt, så har du.

Vi kommer enten i himlen eller helvede afhængig af, om vi har overholdt Guds befalinger. Og det har ingen af os til fulde. Derfor kan vi ikke komme i Himlen, men vil alle komme i Helvede, med mindre nogen redder os. Når vi står foran Gud en dag så vil vi forstå, at Han er god, og vi er det ikke.

Den gode nyhed

Den gode nyhed er, at Gud sendte sin søn for at købe os fri. Gud kan være en retfærdig dommer og lade os gå fri, fordi Jesus tog vores straf. Se Hvem er Jesus?

Gud elskede verden så meget, at Han gav sin eneste søn. Det gjorde Gud for at alle som tror på Jesus kommer i Himlen.

Gud gjorde det altså muligt at vi kommer ind i Hans fællesskab – Himlen – ved at lade en perfekt mand tage straffen for dig. Man kan sige, at dommeren selv betalte din bøde. Det eneste det kræver er, at du lader ham betale. Og det gør du ved at tro på Jesus. Han døde for dig. På dén måde kan Gud både være 100% retfærdig og 100% kærlig på samme tid.

Hvad sker der når vi dør – helt kort

Når vi dør kommer vi i Helvede, med mindre vi tror på Jesus. Så kommer vi i Himlen.

Andre relaterede artikler

Skriv en kommentar